Sılas emosjonelle tale på Earthquake Solidarity Concert

Silans emosjonelle tale på Earthquake Solidarity Concert
Sılas emosjonelle tale på Earthquake Solidarity Concert

Sıla Gençoğlu tok scenen i Ankara Congresium som en del av kampanjen "One Rent One Home" for å støtte jordskjelvsonen. Den emosjonelle talen til artisten i begynnelsen av konserten ble hørt med applaus og tårer.

Sıla sto på scenen på Ankara Congresium sist helg for å støtte eliminering av klager i jordskjelvområdet. Alle inntektene vil bli donert til kampanjen 'One Rent One Home' som drives av Izmir Metropolitan Municipality i samarbeid med Needs Map, og 2 mennesker så solidaritetskonserten, hvis billetter ble utsolgt for dager siden. Sıla rørte publikum med sin tale i begynnelsen av den spesielle konserten, der hun forberedte et spesielt repertoar og hadde på seg et svart kostyme.

Her er Sılas emosjonelle tale lyttet til med applaus og tårer i begynnelsen av jordskjelvsolidaritetskonserten:

"Vi løper fra følelse til følelse"

«Denne kvelden er veldig forskjellig fra de andre konsertene våre. For en gangs skyld deler vi en veldig meningsfull kveld. Lykke til til dere alle en etter en. Vi prøver å normalisere, men normalisering vil ikke være lett. I likhet med deg er vi her og vet ikke hva vi skal gjøre. I femten dager tenkte vi så mye på repertoaret; hva gjør vi, hva spiller vi Vår skam er så stor. Jeg vet ikke hvordan jeg skal slå den av. Vi våknet med en dyp sorg 6. februar. Vi vil ikke glemme og vi vil ikke glemme. Vi var veldig opprørte, vi gikk frem og tilbake mellom følelsene, vi løper fra følelse til følelse, tristhet og sinne. Så nok en gang, takk for at du er her og støtter. Og selvfølgelig vår ordfører i Izmir Metropolitan Municipality, for anledningen. Tunç Soyer.

"Vi er sammen for livets byrde"

Ikke bekymre deg, all din hjelp vil nå oss gjennom oss. Denne støtten er uvurderlig. Når sorgen er så stor, synes man det er vanskelig å snakke. Som jeg sier på hver konsert, vi er ikke her bare for moro skyld. Vi er sammen for å dele følelsene, for å være side ved side, for å være vennlige, for å løfte livets byrde sammen, for å ta del i livsgleden.

"Håp er det vi trenger mest"

Det blir nok en kveld som denne. Selvfølgelig vil det berøre oss alle litt forskjellig. Men til syvende og sist tror jeg at det vi trenger mest er håp. Vi laget et annet repertoar. Vær komfortabel mens du lytter. Fordi man føler en annen ansvarsfølelse, en annen skyldfølelse, både mens man sitter der og her. La oss spre denne skyldfølelsen sammen."

Günceleme: 22/03/2023 16:26

Lignende annonser