Ansettelses- og avskjedigelsesvedtak publisert i Offisiell Tidende

Ansettelses- og avskjedigelsesvedtak publisert i Offisiell Tidende
Ansettelses- og avskjedigelsesvedtak publisert i Offisiell Tidende

Med signaturen til president Recep Tayyip Erdoğan ble utnevnelses- og avskjedigelsesvedtak i noen institusjoner og organisasjoner publisert i Offisiell Gazette.

I henhold til de publiserte vedtakene; Merve Safa Kavakçı og Süleyman Gökçe, medlemmer av det utenrikspolitiske rådgivende styret i Utenriksdepartementet, ble avskjediget. Mutlu Koç ble utnevnt til sjef for strategiutvikling ved departementet for energi og naturressurser.

Tyrkia Electromechanical Industry Inc. İrfan Gültekin og Mehmet Fatih Koşan ble utnevnt til assisterende daglige ledere i generaldirektoratet. Turkey Electricity Transmission Inc. Orhan Aslantatar, 17. regionale direktør for Generaldirektoratet, ble avskjediget. 17. Regiondirektør Mehmet Şerif Ekinci ble brakt til 16. regiondirektorat samme sted.

Ahmet Aslan har blitt utnevnt til viseadministrerende direktør for General Directorate of Highways. I Generaldirektoratet for motorveier ble 2. regionsjef Murat Gönenli utnevnt til 7 regionale direktorater, og 7. regionsjef Rifat Silov.

Günceleme: 23/03/2023 10:40

Lignende annonser