High Speed ​​Train Timetable 2019

høyhastighets togplaner 2019
høyhastighets togplaner 2019

Høyhastighetstog, som i stor grad forenkler våre liv i kollektivtransport, fortsetter å forbinde forskjellige byer, passasjerer og kulturer. Høyhastighetstog som betjener forskjellige byer med forskjellige reisegenskaper og vogntyper er utarbeidet med stor hengivenhet og høye teknologiske egenskaper. TCDD Transportation tilbyr deg en umettelig reise mulighet ved å integrere alle innovasjoner og teknologiske utviklinger på dette feltet på raskeste måte. Høyhastighetstog, som gjør at du kan nå byen på kortere tid enn bilen og reise mer økonomisk, er delt inn i tre kategorier: pulman, forretning og middag. TCDD Transport online billettsystem etter at du har valgt tariffen, kan du velge hvilken bil du vil reise. Siden det ikke er noen personbil for matbilen, blir det ikke solgt billetter for denne bilen. Du kan spise i denne delen og kjøpe mat fra buffeen.

Busser blir fjernet fra Bursa, Antalya, Karaman ved TCDD Transport for enkel transport til høyhastighets toglinjer fra noen byer. De nærmeste stasjonsforbindelsene er tilgjengelige for å gjøre en avtale på denne måten og for å komme til ekspresstoget fra disse byene. Disse koblingene,

 • Buss til Karaman - Konya High Speed ​​Train
 • Antalya - Konya høyhastighets bussforbindelse
 • Bursa - Eskisehir High Speed ​​Bus Connection

Høyhastighetstog kan også dra nytte av ulike rabatter. Disse rabatter varierer mellom 20% og 50%.

 • Personer som kjøper flybilletter fra samme avgangs- og ankomststasjoner kan få 20-rabatter på høyhastighets togbilletter.
 • Personer mellom 13 og 26 alder får 20% rabatt fordi de er underlagt ungdomsrabatten.
 • Lærere fra utdanningsdepartementet har rett til rabatt på 20, uansett om de er private eller offentlige skoler. Disse rabatter inkluderer prinsipper og assisterende oppdragsgivere, universitets- og høyskoleakademikere, og lærere av tyrkisk nasjonalitet som jobber i utlandet.
 • 20% rabatt gjelder også for NATOs militære offiserer og eksperter som arbeider i tyrkiske væpnede styrker.
 • 12-persongrupper eller 12-personskjøpskjøpskjøp har rett til en 20-rabatt.
 • Passasjerer mellom 60s alder og 65s alder har rett til rabatt på 20.
 • Passasjerer over 65s alder har rett til en 50-rabatt.
 • Innenriks- eller utenlandsk pressemedlem har også rett til 20% rabatt med kortene utstedt av Generaldirektoratet for publikasjonsinformasjon.
 • TCDD-ansatte og deres familier (ektefelle og barn) er underlagt en 20-rabatt.
 • Barn under 7-12-alderen får en 50-rabatt% e Barn under 7-alderen betaler ikke hvis de ikke reiser i et separat reise sete.

Vi har satt sammen de høyhastighetstogene som er designet og aktivert for at borgerne skal komme til byene de vil gå til raskere og noen av funksjonene til disse togene. Hvis du har spørsmål, kan du ringe TCDD Transport eller du kan begynne å nyte denne behagelige og privilegerte reisen ved å kjøpe billetten din umiddelbart til de mest økonomiske prisene på online billettsalgssiden.

16 Fra juli YHT Bilecik til Istanbul hver dag 08.09-11.49-14.44-19.09, Bilecik til Konya hver dag 09.59-15.18-21.14, Bilecik til Ankara hver dag 09.11-11.39 -15.54-it formet 17.56-19.42-20.18 vil flytte.

Ankara- Istanbul YHT

Ankara-Istanbul High Speed ​​Train driver en gjensidig 6 daglig mellom Ankara-Istanbul og Istanbul-Ankara. Ankara-Istanbul høyhastighetstog med avgang fra Ankara stopper ved Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, Izmir og Gebze stopper og ankommer Pendik på omtrent 4 timer og 15 minutter. Ankara-Istanbul høyhastighetstog stopper ikke ved noen stopper noen ganger av ankomsten av toget kan det oppstå forskjeller.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul- Ankara YHT

Istanbul-Ankara høyhastighetstog driver en gjensidig 6 daglig mellom Istanbul-Ankara og Ankara-Istanbul. Toget fra Istanbul Pendik ankommer til Ankara via henholdsvis Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli og Sincan i 4 time 15 minutter. Siden Istanbul-Ankara høyhastighetstog ikke stopper ved noen stopp, kan det være forskjeller i togets ankomsttid.

ISTANBUL ANKARA KLIKK FOR MER INFORMASJON OM YHT

Ankara-Eskişehir High School

Ankara-Eskişehir High Speed ​​Train Det er en av stoppene på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Det er mulig å utføre 5-reiser gjennom denne linjen. I tillegg ligger Ankara-Eskişehir-linjen. Ankara-Eskişehir High Speed ​​Train linje, som er en av 6-turene, gjør 11-reiser per dag. Siden denne tiden er kortsiktig, er det ingen matvogn i den. Siden togstasjonene er i byen, tar reisen mellom Ankara og Eskişehir ca. 1,5 timer. I stedet for å reise med dette toget, kan du også velge Anlara-Istanbul linje. To passerer gjennom de samme stoppene.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskişehir- Ankara YHT

Eskişehir-Ankara høyhastighetståg Dette er en av stoppene på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Det er mulig å utføre 5-reiser gjennom denne linjen. I tillegg er Eskişehir-Ankara-linjen også lokalisert. Eskisehir-Ankara High Speed ​​Train linje, som er en av 6-flyene, gjør 11-fly daglig. Siden denne tiden er kortsiktig, er det ingen matvogn i den. Siden togstasjonene er i byen, gir denne gangen passasjerene en veldig praktisk funksjon. Reisen tar i gjennomsnitt 1,5 timer.

ESKİŞEHİR ANKARA KLIKK FOR MER INFORMASJON OM YHT

Ankara- Konya YHT

Ankara-Konya High Speed ​​Train går daglig. Den gjennomsnittlige varigheten av disse turene er 7 timer og 1 minutter. Sincan og Polatli stopper. Du kan velge mellom to billetter, standard og fleksibel. En av høyhastighetstogene i 55-vogntypen er 2 + 2-remskiven økonomiklasse og 2 + 2 pulman business class. Denne gangen er kortsiktig, så det er ingen vogn med mat.

Klikk her for mer informasjon om ANKARA KONYA YHT

Konya- Ankara YHT

Konya-Ankara High Speed ​​Train går daglig. Den gjennomsnittlige varigheten av disse turene er 7 timer og 1 minutter. Polatlı og Sincan stopper. Du kan velge mellom to billetter, standard og fleksibel. 55 wagon-type høyhastighetstog inkluderer en 2 + 2 remskive økonomiklasse og 2 + 2 remskive business class. Denne gangen er kortsiktig, så det er ingen vogn med mat.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM KONYA ANKARA YHT

Konya- Istanbul YHT

Konya-Istanbul High Speed ​​Train utfører 2-flyvninger per dag. Den siste stopp på toget er Istanbul Pendik. Gjennomsnittlig reisetid er 4 timer og 20 minutter. Konya-Istanbul togstopp er henholdsvis Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit og Gebze. Du kan kjøpe flyreiser med to standard og fleksible billett alternativer og 3 forskjellige vogn type alternativer. Toget inkluderer pulman økonomi, pulman business, pulman forretningsvogner med mat.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul- Konya YHT

Istanbul-Konya High Speed-tog kjører 2-flyvninger per dag. Den siste stopp på toget er Konya. Toget fullfører en reisetid i gjennomsnitt 4 time 20 minutt. Istanbul-Konya High Speed ​​Train går gjennom henholdsvis Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir-stasjonene. Du kan kjøpe flyreiser med to standard og fleksible billett alternativer og 3 forskjellige vogn type alternativer. Toget inkluderer pulman økonomi, pulman business, pulman forretningsvogner med mat. Togbilletter prisene varierer avhengig av vogntyper.

ISTANBUL KONYA YHT KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Hvis du har spørsmål, kan du ringe TCDD Transport (444 8 233), eller du kan starte billetten nå og nyte denne behagelige og privilegerte reisen ved å kjøpe billetten din umiddelbart til de mest økonomiske prisene.

Gyldig YHT for ekspedisjoner fra 16.07.2019 dato KLIKK HER

16 fra juli 2019 for gyldige YHT tog- og bussforbindelser KLIKK HER

Å få High Speed ​​Togbilletter online KLIKK HER

TCDD Speed ​​Train Map:

Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

 1. Det er de som urettferdig drar nytte av rabatt på togpassasjerer: Spesielt :: Skoleledere og assistenter Isyen akademikere spør .Militære eksperter ... og pressemedlemmer .. de er fattige? bør ikke trekkes fra rabatten. arbeidsledige
  Det er ingen inntekter uten inntekt og uførhet kommer ikke de velstående og torpedoer til gode. De store tycoonsene som ikke er skrevet her, drar også fordel av rabatten. … .. Retten til bruk fornyes. korrigeres

Yorumlar