Sykler på stranden og venter på folket i Mersin

sykler på stranden og venter på myrten
sykler på stranden og venter på myrten

Mersins Adnan Menderes-kystlinje tar sin plass blant stedene der innbyggerne vil ha en hyggelig tid både på høsten og i alle årstider. Citizens, Mersin Metropolitan Municipality Bike Rental Program (KentBis) 1 TL for å glede deg over gleden av å rusle langs kysten. Mersin-kysten, som er det unike møtepunktet for sol, hav og grønt, gir trygg sykling på sykkelstier.

Sykler venter på at innbyggerne skal tråkke på stranden for første gang

Innbyggere som ikke har klart å sykle på stranden, som har vært i bruk en stund, foretrekker sykler etter eget valg uten å måtte reservere seg for sin første opplevelse og har muligheten til å nå kystklokken 1 TL. Innbyggere som har mulighet til å parkere sykler til nærmeste stasjon etter kjøreglede, kan også leie med kredittkort. Mens forhåndsgodkjenningsavgiften for kredittkortet er TL 50, belastes det minste saldobeløp som KentBis-kortet må være for å leie sykler i systemet som TL 5.

Det er enkelt å sykle med KentBis Kart

Med Smart Bike Mersin Coast Project er det enkelt for innbyggere som vil bruke syklene på 5-stasjonen. For å leie sykler er det nok for innbyggerne å skaffe KentBis-kort fra KentBis Smart Bicycle Center. Innbyggere kan ta med seg nødvendige dokumenter (identitetskort, førerkort eller pass) til sentrum der Stasjon 3 ligger, signere kontrakten og skaffe kortet. Ungdommer i alderen 16-18 må ha en forelder for å kjøpe KentBis Card.

KentBis stasjonsplasser er som følger

-1 Station: Özgecan Aslan Square

-2-stasjon: Nær Fenerbahce-plassen

-3 Station: Havsiden bak Sultaşa Hotel

-4 Stasjonsnr: Orkide Cafe side

-5 Stasjon: Cumhu

Nåværende jernbane anbudskalender

Per 21

Tilbudsmelding: Bilutleie

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Innkjøpsvarsel: Anskaffelse av reservedeler til elektrifisering av jernbane

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
arrangører: TCDD
+444 8 233
Per 21

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar