Trafikkordning ved Eynerce Junction

trafikkordning
trafikkordning

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsetter å jobbe med prosjektet "Eynerce Junction - Yavuz Sultan Selim Street Connection Road" for å lette inngangen til Dilovası distriktssenter fra østsiden. Som en del av prosjektarbeidene vil kryssingsarrangementet bli utført ved Dilovası-inngangen til Eynerce Junction. Kryssingsgren som gir tilgang til Dilovası fra Izmit retning, vil holdes stengt inntil arbeidene er fullført. Kjøretøy som kommer fra retningen til Izmit Dilovası vil inn, krysset Eynerce Junction ved å bruke andre alternative grener kan komme inn i distriktssenteret.

MIDLERTIDIG RUTE BESTEMMET

Kjøretøyene vil bruke den angitte midlertidige ruten i stedet for inngangsarmen Dilovası, som vil være stengt på grunn av kryssingsordninger som starter på 15 oktober 2019 tirsdag. Kjøretøyer som kommer fra retning Izmit og krysser over brokrysset til motsatt side av rundkjøringen etter å ha kommet tilbake til distriktssenteret, kommer til Dilovası. Kryssingsordninger som skal gjennomføres av Institutt for vitenskapsspørsmål, tar sikte på å være ferdig så snart som mulig.

TILSLUTNING VEILEDNING OG ROTATISK AVSLUTNING

Innenfor prosjektets ramme, det eksisterende Eynerce Junction, vil følgende rundkjøring og tilknytningsvei gi viktige fasiliteter. Tilgang til Dilovası sentrum fra retningen mot Izmit vil bli gitt direkte ved sideveien. Med den nye gaten som skal bygges, vil transporten både slappe av og ansiktet til regionen endres.

REGISTRERINGER TIL DISTRIKTET VIL VÆRE LETTER

Eynerce Junction, som ligger på motorveien D-100, har en viktig rolle i transporten til Dilovası sentrum. Dilovası-distriktet D-100 motorvei sidevei (Yavuz Sultan Selim Street) fungerer for tiden som en toveis. Ettersom veien kontinuitet ikke kan oppnås på grunn av høydeforskjellen mellom D-100 og sideveien, kan du komme direkte til motorveien D-100 indirekte gjennom de andre veiene til byen Dilovası. Med det nye prosjektet vil dette problemet bli eliminert og transport til distriktssenteret blir mer organisert og enklere.

Nåværende jernbane anbudskalender

Sal 19

Innkjøpsvarsel: Kommunikasjon, elektrisk, telekommunikasjonsteknologi fungerer

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233
Sal 19

Anskaffelsespåmelding: Drivstoff vil bli kjøpt

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
arrangører: TCDD
+444 8 233

Jernbaneanbud Nyhetssøk

Om Levent Elmastaş
RayHaber editor

Vær den første til å kommentere

Yorumlar