Mecidiyeköy metrostasjon stengt på grunn av reparasjonsarbeid

Mecidiyekoy t-banestasjon ble stengt på grunn av reparasjonsarbeid
Mecidiyekoy t-banestasjon ble stengt på grunn av reparasjonsarbeid

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinje Mecidiyeköy stasjon ble midlertidig stengt på grunn av linjevedlikehold og reparasjonsarbeid. I løpet av denne perioden vil turene gjennomføres mellom Mahmutbey-Nurtepe med normale tariffer, og mellom Nurtepe-Çağlayan med 13 minutters mellomrom. Passasjerer vil ha tilgang til Mecidiyeköy-området med følgende alternativer,Transport fra Mecidiyeköy-retning til Mahmutbey-retning: Du kan nå M4 Nurtepe stasjon med gratis IETT ringbusser som går fra Mecidiyeköy metrostasjon avkjørsel nummer 7 (Cevahir exit) og overfører fra denne stasjonen til M7-linjen.

Transport fra Mahmutbey retning til Mecidiyeköy retning: Du kan nå Mecidiyeköy ved å ta gratis IETT-ringbussene som går fra avkjørsel 7 på M3 Nurtepe stasjon.

Transport til Kağıthane og Çağlayan fra Mahmutbey retning: Du kan gå av på M7 Nurtepe stasjon og nå M7 Kağıthane og Çağlayan-stasjonene med våre metrostasjoner som går fra den andre plattformen.

Transport fra Kağıthane og Çağlayan-regionen til Mahmutbey-retning:  Fra metrostasjonene M7 Kağıthane og Çağlayan kan du gå av på M13 Nurtepe stasjon, hvor du kan dra med våre shuttle-metrotjenester som tjener med intervaller på 7 minutter, og reise til Mahmutbey-retning med våre M7 Mahmutbey-Nurtepe-flyreiser som går fra den andre plattform.

Transport til Metrobus: Du kan gå av på M7 Nurtepe stasjon og gå av på M7 Çağlayan stasjon med våre shuttle-metrotjenester fra den andre plattformen, og du kan nå metrobussen Çağlayan med en kort spasertur (~ 500 m.).

Du kan komme deg til metrobussen Çağlayan med en kort spasertur (~ 7 m.) Fra M13 Kağıthane stasjon ved å bruke våre metrostasjoner, som tjener med intervaller på 7 minutter, og gå av på M500 Çağlayan stasjon.

Du kan nå Mecidiyeköy med de gratis IETT-ringbussene som går fra avkjørsel nummer 7 på M3 Nurtepe stasjon, og du kan nå metrobussen Mecidiyeköy stopp med en kort spasertur (~ 500 m.) Herfra.

Mecidiyekoy t-banestasjon ble stengt på grunn av reparasjonsarbeid

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar