Møt BioLPG, fremtidens drivstoff generert fra avfall

møte biolpg, det fremtidige drivstoffet produsert av avfall
møte biolpg, det fremtidige drivstoffet produsert av avfall

Global Warming begynner å vise sine effekter stimulerte stater og overstatlige institusjoner. EU planlegger å redusere sine karbonutslippsmål med 2030 prosent i 60, mens Storbritannia og Japan planlegger å forby diesel og bensin under sine mål om nullutslipp. BioLPG, den bærekraftige formen for LPG, som regnes som det mest miljøvennlige fossile drivstoffet, skiller seg ut som fremtidens drivstoff med bruk av avfall i produksjonen, den enkle produksjonen og er miljøvennlig.2020 gikk inn i historien som året vi følte effekten av global oppvarming mest. Klimaforandringer utløst av global oppvarming forårsaket de varmeste vinterdagene registrert i landenes historie. Naturkatastrofer utløst av klimaendringer har økt. Overholdende alle disse endringene begynte stater og overstatlige institusjoner å iverksette tiltak for å dempe effekten av global oppvarming og redusere karbonutslipp.

EU kunngjorde i juni i fjor at de vil redusere karbonutslippsverdiene opp til 2030 prosent i 60, og sette sitt nullutslippsmål i 2050. Den europeiske union ble fulgt av den 'grønne planen', som er Storbritannias visjon fra 2030. I følge den grønne planen er det planlagt å forby forurensende fossilt brensel som bensin og diesel, mens Storbritannia vil lede energiproduksjonen til miljøvennlige alternativer. I den siste måneden av året kunngjorde Japan at salg av bensin- og dieselbiler vil bli forbudt i 2030, i likhet med Storbritannias.

I henhold til dataene i BioLPG en fornybar vei mot 2050 (BioLPG, en fornybar vei til 2050), tilbyr BioLPG alvorlige fordeler:

Kan raskt byttes til BioLPG

I følge BioLPG, en fornybar vei mot 2050-rapporten, kan bioLPG, som viser lignende egenskaper med LPG, brukes i alle områder der LPG brukes uten å kreve noen spesiell konvertering. BioLPG, som enkelt kan arbeide med dagens teknologi innen energiproduksjon, transport og oppvarming, kan produseres enkelt og i store proporsjoner.

Den er produsert helt av avfall

I følge rapporten, mens vegetabilske baserte oljer som palmeolje, maisolje, soyabønneolje kan brukes i produksjonen av bioLPG, avfall av fisk og animalske oljer, som blir sett på som biologisk avfall, og biprodukter som blir til avfall i matproduksjon, blir også brukt.

Avgir enda mindre karbon enn LPG

BioLPG, som slipper ut mindre karbon enn LPG, som er kjent som det mest miljøvennlige fossile drivstoffet, når opptil 80 prosent mindre utslippsverdier sammenlignet med LPG. I følge LPG Organization (WLPGA) data er karbonutslippet av LPG 10 CO2e / MJ, dieselens utslippsverdi er 100 CO2e / MJ, og bensinens karbonutslippsverdi er 80 CO2e / MJ.

"BioLPG er nøkkelen til miljøtransformasjon"

biolpg'n evaluere fordelene med administrerende direktør i BRC Tyrkia Kadir Knitter, "som prøver å redusere karbonutslippsverdier over hele verden, vi nærmer oss en tid vi sier farvel til fossile brensler. Litiumbatterier som brukes i elektriske kjøretøy som lover null utslipp, har en begrenset levetid og krever utskifting.

Denne teknologien som vi for øyeblikket bruker i våre elektroniske enheter, skaper ”ikke-resirkulerbart” avfall. Inntil vi utvikler bedre transportteknologier i fremtiden, kan vi tilby LPG-konvertering av kjøretøyene våre drevet av fossile brensler, og nå et bærekraftig og miljøvennlig alternativ med bioLPG produsert av avfall. BioLPG, som sørger for gjenvinning av avfall i sin produksjon, trekker også oppmerksomhet med sitt lave karbonutslipp.

'Hybrider med BioLPG kan redde fremtiden'

Kadir Örücü la vekt på at hybridbiler vil få betydning i overgangen fra fossilt drivstoff til alternativer med lave karbonutslipp, ”Hybridbil med LPG har vakt oppmerksomhet fra bilkjemper i lang tid. "Med innføringen av BioLPG kan vi ha et reelt miljøvernalternativ som har mindre karbonutslipp, er fornybart og realiserer avfallshåndtering."

BioLPG, som produseres og brukes i Storbritannia, Polen, Spania og USA i dag, forventes å spre seg raskt i Nord-Amerika og europeiske land i nær fremtid. For produksjon av BioLPG kreves miljøtiltak i områder som spredning av gjenvinningskultur og håndtering av biologisk avfall.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar