Permanente sminkekrav økte i normaliseringsperioden

Etterspørselen etter permanent sminke økte i normaliseringsperioden
Etterspørselen etter permanent sminke økte i normaliseringsperioden

Skjønnhetsspesialist Sibel Kırbaş sa at kravene til permanent sminke har økt spesielt. Skjønnhetsspesialist Sibel Kırbaş uttalte at skjønnhetssentre ble intensivert i den andre normaliseringsperioden i pandemiprosessen, og at etterspørselen etter permanent sminke økte spesielt. Merkende at spesielt kvinner som begynte å jobbe i kontormiljøet igjen vil ha permanent sminke, uttalte Kırbaş at skjønnhetssentre er konsentrerte.Sibel Kırbaş, 32 år gammel skjønnhetsspesialist, grunnlegger av Pia Beauty Face and Body, sa at etterspørselen etter permanent makeup-applikasjon foretrukket av kvinner som bryr seg om skjønnhet og pleie økte i normaliseringsperioden. Han sa at folk som bodde lenge i hjemmene sine strømmet til skjønnhetssentre etter normaliseringsbeslutninger, påpekte Kırbaş at etterspørselen etter mange skjønnhetsapplikasjoner fra hudpleie til laserepilering har økt.

"Permanent sminke har blitt en av de mest etterspurte prosedyrene."

Han sa at det er en intens etterspørsel etter permanent sminke, og sa Kırbaş: ”De fleste av de arbeidende kvinnene har nå gått over til sin normale arbeidsforhold. Kvinner som begynner å jobbe på kontoret igjen foretrekker permanent sminke når de ikke kan spare tid for omsorgen. "Permanent sminke, som sparer både tid og kostnader, har blitt en av de mest etterspurte skjønnhetsprosedyrene med normaliseringstrinn."

Han sa at spesielt kvinner som jobber med en travel tidsplan ikke kan finne tid til å gjøre opp i sitt daglige rush, påpekte Kırbaş at permanent sminke er en viktig prosedyre når det gjelder både estetikk, utseende og tidsbesparelse. Kosmetologen uttalte at folk som ikke trenger mye pleie- og skjønnhetspraksis under pandemiprosessen, eller som utsetter slik praksis på grunn av helserisiko, vil gjenopplive skjønnhets- og pleieplanene etter normaliseringstrinn.

Sibel Kırbaş bemerket at skjønnhetssentre også er steder for stressavlastende sosialisering, og brukte følgende uttrykk: “Vi opplever intensitet ved å lette begrensningene i pandemiprosessen. Det er en intens etterspørsel fra våre kunder innen applikasjoner som laserepilering, permanent sminke, regional slanking og hudpleie. Spesielt mange kvinner som kommer inn i kontormiljøet igjen vil ha permanent sminke. "

Å si at permanent sminke, en av skjønnhetstrendene blant kvinner som ønsker å bli preparert under alle forhold, i utgangspunktet er en pigmentinjeksjon, delte Kırbaş også noen tips om permanent sminke. “Permanent sminkesøknad starter med å finne riktig farge. En planlegging bør gjøres i henhold til alder, hudtype, hudfarge, øyenfarge og forventningene til personen. I motsetning til hva mange tror, ​​er det nødvendig å fokusere på hudfarge i stedet for hårfarge. " Kirbaş sa: “Permanent sminke er i utgangspunktet en pigmentapplikasjon. Det er mikropigmentering eller langvarig kosmetisk terapi. Det er den tekniske kunsten å plassere naturlige pigmenter på huden ”.

"Permanent sminke begynner med å finne riktig farge"

Sibel Kırbaş påpekte at permanent sminke er en fordelaktig applikasjon på mange måter. Kırbaş fortsatte som følger; “Permanent sminke, som har mange fordeler forskjellig fra andre skjønnhetsprosedyrer, gir langsiktig lukking av problematiske områder i ansiktsområdet. Av denne grunn bør problematiske områder bestemmes og en personlig permanent sminkedesign bør planlegges i henhold til ansikts gyldne forhold. Mange faktorer som øynens posisjon, avstanden mellom øynene, øyenbrynens lengde, nese og hakestruktur bør evalueres i permanent sminke. For eksempel; Problemer som sparsomme øyenbryn og forskjellige øyenbrynstrukturer kan også elimineres med permanent sminke. Etter at personlige evalueringer skal gjøres i henhold til andre faktorer, får ansiktsområdet en ny form. "

Den erfarne kosmetologen ga følgende informasjon om tipsene til permanent sminke; “Permanent sminkesøknad starter med å finne riktig farge. En planlegging bør gjøres i henhold til alder, hudtype, hudfarge, øyenfarge og forventningene til personen. I motsetning til hva mange tror, ​​er det nødvendig å fokusere på hudfarge i stedet for hårfarge. Ved å evaluere disse faktorene, bør et personlig pigment velges. Et naturlig utseende kan oppnås når en jevnhet i fargetone oppnås. Pigmenter påføres huden med sterile nåler. Det viktige poenget her er at pigmentene har bestått organiske og allergiske tester. "

Ved å understreke viktigheten av denne applikasjonen, som letter livet til kvinner som bryr seg om skjønnhet og pleie, av eksperter med permanente sminkesertifikater, ga Sibel Kırbaş følgende informasjon: “Permanent sminke er en viktig og uunnværlig applikasjon for kvinner. Denne applikasjonen skal gjøres av eksperter på området. I tillegg er kvaliteten og innholdet på materialene som brukes, en viktig faktor for både helse og varighet av sminke. Permanent sminke bør påføres i samsvar med både hudstrukturer og forventninger fra mennesker med forskjellige hudstrukturer. "

Hvem er Sibel Kırbaş?

Sibel Kırbaş ble født i 1989 i Zile-distriktet i Tokat. Kırbaş, som ble uteksaminert fra Beykent University Beauty Department i 2010, etablerte Sibel Kırbaş Beauty Beauty Center i 2014.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar