Subaru stopper midlertidig produksjonen på grunn av flisekrise

Subaru stoppet midlertidig produksjonen på grunn av jeepkrise
Subaru stoppet midlertidig produksjonen på grunn av jeepkrise

Den japanskbaserte bilgiganten Subaru stoppet midlertidig produksjonen på grunn av chipkrisen i bilindustrien.Med chip-krisen som rammet verden, begynte selskaper i bilindustrien å kunngjøre at de har stanset produksjonen. Mens de berømte bilgigantene kunngjorde at de kom ut en etter en og stoppet produksjonen, ble Subaru Yajima lagt til etter Suzuki Motor.

Suzuki Motor stoppet produksjonen

Suzuki Motor kunngjorde at den stoppet produksjonen i to av sine 3 fabrikker i Japan. Suzuki sa i en uttalelse at det ble besluttet å stoppe produksjonen på to fabrikker på grunn av vanskelighetene med flisforsyning.

Innenfor rammen av beslutningen som er tatt, har produksjonen stoppet i dag på to Suzuki-fabrikker i Shizuoka-regionen. Mens produksjonen ved anlegget i Sagara stoppet helt, ble en av de tre produksjonslinjene på Kosai-fabrikken lagt ned. Sagara-fabrikken produserte Suzukis Swift- og Solio-modeller. I tillegg kunngjorde noen bilkjemper fra Tyrkia at de hadde stoppet produksjonen av den grunn.

Suspendert produksjon i Subaru

I følge nyheten i Reuters stoppet Subaru Yajima produksjonen mellom 10. og 27. april på grunn av problemene i tilførselen av chips på Yajima-fabrikken.

I uttalelsen fra Subaru ble det kunngjort at selskapet vil fortsette produksjonen på alle produksjonslinjene ved denne fabrikken fra 10. mai, og det ble uttalt at det ikke er noen presis informasjon om hvordan regnskapet vil bli påvirket på grunn av avbruddet. .

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar