Formannskapet for høyere institusjon for språk og historie for å rekruttere 5 kontraktsmessige informatikkpersoner

formannskapet for den høyere institusjonen for språk og historie vil rekruttere informasjonsmedarbeidere på kontrakt
formannskapet for den høyere institusjonen for språk og historie vil rekruttere informasjonsmedarbeidere på kontrakt

Kultur- og turistdepartementet, formannskapet for høyere institusjon for språk og historie, vil motta 5 kontraherte personell. Søknadsfristen er 16. april 2021.Når det gjelder ansettelse av kontraktert IT-personell i storskala informasjonsbehandlingsenheter for offentlige institusjoner og organisasjoner publisert i offisiell tidende datert 375 og nummerert 6 basert på vedlegg 31.12.2008 artikkel i dekretloven nr. 27097 og basert på denne artikkelen som skal brukes i Atatürk High Institution of Culture, Language and History I samsvar med artikkel 8 i forskriften om prinsipper og prosedyrer, i henhold til rangeringen basert på summen av sytti prosent av KPSSP2019-poengsummen for 2020 eller 3 og tretti prosent av fremmedspråkspoengsummen vil KPSS-poengsummen til kandidaten som ikke har en KPSS-poengsum eller ikke sende inn et dokument bli betraktet som 70. I henhold til denne rangeringen vil kandidatene som får samme poengsum som kandidaten i siste rang, også være kvalifisert til ta eksamen) For å være 10 programvareutviklingseksperter, 3 system- og nettverkseksperter med plasseringen i henhold til rekkefølgen på applikasjonseksamen, blant kandidatene 2 (ti) ganger den avtalte IT-stabsposisjonen. totalt 5 ( fem) kontrakter Meli Informatics Personnel vil bli ansatt.

For detaljer om annonse KLIKK HER

 Krav til søknad

 Generelle forhold

Kandidater for kontrakt IT-ansatte må oppfylle følgende generelle krav.

a) Med de generelle vilkårene oppført i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48.

b) Å bli uteksaminert fra fakultetene til fireårige avdelinger for datateknikk, programvareteknikk, elektroteknikk, elektronikk, elektro- og elektronikkingeniør og industriell ingeniørfag, eller å bli uteksaminert fra høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet hvis ekvivalens er akseptert av Rådet for Høyere utdanning.

c) Avdelingene for ingeniøravdelinger ved fireårige utdanningsfakulteter, naturvitenskapslitteratur, utdannings- og utdanningsvitenskapelige fakulteter, avdelinger som gir utdanning innen datamaskin og teknologi, statistikk, matematikk og fysikkavdelinger enn de som er spesifisert i bokstav b) eller høyere utdanning i utlandet hvis ekvivalens har blitt akseptert av Rådet for høyere utdanning for å oppgradere fra sine institusjoner.

c) Fra og med den siste dagen av søknadsdatoen, for de som ikke vil overstige det dobbelte av det månedlige kontraktsgebyret for programvare, programvaredesign og utvikling og styring av denne prosessen eller installasjon og styring av store nettverkssystemer avdelinger spesifisert i avsnitt c i denne artikkelen) i minst 3 år, andre For å ha minst 5 års yrkeserfaring (de som ble uteksaminert fra avdelingene spesifisert i avsnitt b i denne artikkelen). Ved beregningen av yrkeserfaringsperioden vil kandidatens tjenester etter eksamensdato bli tatt i betraktning. (Ved bestemmelse av yrkeserfaring er han overført som ansatt underlagt lov nr. 657 eller som informatikkpersonell i statusen som arbeidstaker i privat sektor, ved å betale premier til trygdeinstitusjoner i privat sektor med fast ansatte underlagt lov nr. 4 eller artikkel 399 nr. XNUMX i samme lov eller kontrakterte tjenester underlagt dekret nr. XNUMX dokumenterte tjenesteperioder tas i betraktning).

d) Å dokumentere at han / hun kan minst to av de nåværende programmeringsspråkene, forutsatt at de har kunnskap om maskinvaren til periferiutstyr og sikkerheten til etablert nettverksadministrasjon

Påføringsmetode, sted og dato

Søknader vil bare bli mottatt via institusjonens nettside basvuru.ayk.gov.tr. I søknaden må søknadsskjemaet på basvuru.ayk.gov.tr ​​fylles ut fullstendig og "dokumentene som kreves i søknaden" spesifisert i artikkel 3 må lastes opp til hele systemet. Søknader vil mottas mellom 12. og 16. april 2021, og fristen for å søke er 16. april 2021 kl. 18.00. Søknader som sendes med post eller for hånd, søknader med manglende dokumenter og søknader som er gjort etter søknadsdatoen, blir ikke godtatt. Kandidater vil bare kunne velge en av de avtalte stillingene for IT-ansatte. Søknader til kandidater som har gjort mer enn ett valg vil bli ansett som ugyldige.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar