CZN deler Buraks dødsnyheter

CZN delte Burak Olum News
CZN deler Buraks dødsnyheter

Den kjente kokken Burak Özdemir, kjent som CZN Burak på sosiale medier, vekker oppmerksomhet med sine innlegg. CZN Burak, kjent for å hjelpe mange mennesker, hadde besøkt sin syke venn de siste månedene. Özdemir, som delte sin pasientbesøksvideo, beveget følgerne sine. Den berømte kokken ga en uttalelse i innlegget sitt, "Vi besøkte broren min Latif. Det vakreste båndet er kjærlighet.»

Den berømte kokken annonserte nyheten om vennen Latifs død med sin Instagram-konto. Den kjente kokken skrev forklaringen «Måtte Allah ha nåde med min bror Melek Latif» i videoen han delte. Özdemirs følgere uttrykte sin kondolans i kommentarfeltet. De som følger den kjente kokken tett opplyste at de brast i gråt da han mistet vennen.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar