Crossland, Opels suksessrike SUV, bryter en halv million bar

Opels vellykkede SUV Zrossland overvinner Half Million Dam
Crossland, Opels suksessrike SUV, bryter en halv million bar

Utstyrt med sitt fornyede design, funksjonelle interiør og tyske teknologier som gjør hverdagen enklere, har Opel Crossland blitt en av de mest foretrukne modellene i sitt segment på kort tid. SUV-en med Şimşek-logoen har oppnådd en reell salgssuksess siden den første globale lanseringen i 2017, og har overskredet produksjonsgrensen på 500 tusen enheter.

Opels Crossland-modell, som kom på veiene i 2017, ble raskt en av de mest suksessrike modellene i sin klasse med sine allsidige pragmatiske egenskaper og har passert 500 tusen produksjonsenheter siden den første globale lanseringen. Crossland oppnådde denne suksessen med sine funksjonelle og rike utstyrsegenskaper, som er referansepunktet i sin klasse. Den vellykkede modellen, produsert i Zaragoza-fabrikken i Spania, annonserte at den snart vil ha en elektrisk versjon, som alle nye Şimşek-logomodeller. Opel vil tilby helelektriske biler til forbrukere i Europa fra 2028.

Romslig interiør og funksjonalitet for å møte alle behovene til familier

Opel Crossland gjør hverdagen enklere med sin 4,22 meter lengde og brede og funksjonelle interiør. Crossland klarer å være uovertruffen i sin klasse med sine 150 mm skyve frem og tilbake skyve og nedfellbare bakseter, som tilbys avhengig av versjon. Skyveseter gjør det også enkelt å endre bagasjevolumet mellom 410 liter og 520 liter. I tillegg, med baksetene helt nedfelt, når bagasjerommet 1.255 liter.

Crossland har en rekke assistansesystemer som gjør kjøringen komfortabel og trygg. Cruisekontroll og fartsbegrenser, filskiftevarslingssystem og full LED-frontlykter er standard. Fotgjengerdeteksjon og kollisjonsvarsling fremover, aktivt nødbremsesystem, system for tretthetsregistrering for førere og mange andre funksjoner er inkludert i utstyrslisten.

Crossland vekker oppmerksomhet ikke bare med sin allsidighet eller overlegne teknologier, men også med sitt moderne utseende. Crossland ble fornyet i fjor, og bruker dristig og enkel ny Opel-design, inkludert Visir. Det ikoniske nye Opel-visiret står som et enkelt stykke foran, og bidrar til bilens følelse av bredde. Bakdelen på sin side vekker oppmerksomhet med et like dristig og selvsikkert design. Siden begynnelsen av 2021 har navnet Crossland vært stolt plassert midt på bakluken.

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar