7 spill utviklet av Near East University-studenter er i Google Play-butikken

Spillet utviklet av ydu-studenter er online i google play store
Spillet utviklet av ydu-studenter er online i google play store

7 spill utviklet av Near East University Faculty of Communication Visual Communication Design studenter som det avsluttende eksamensprosjektet for kurset 'Digital Game Design' har blitt publisert på Google Play Store. Spill som kan lastes ned i 176 land i verden venter på spillelskere.To-dimensjonale mobilspill utviklet av studenter for Ahmed Summakieh, Hasan Aktuğralı og Yaren Esendağlı, som ble utviklet av Visual Communication Design-studiene, ble gjennomført og presentert for brukere i Google Play Store i løpet av høstperioden 2020-2021. .

Alle stadier av utviklede spill fra grensesnittdesign til utgivelse ble laget av studenter
Alle trinn i spillene som ble utviklet, fra grensesnittdesign til publisering, ble utført av studentene. Mens elevene designet alle visuelle objekter fra spill fra karakterdesign til bakgrunn, hindringer og fiendtlige objekter gjennom Adobe Photoshop og Adobe Illustrator-programvare, gjorde de grensesnittdesignene sine spillbare ved å legge til funksjonalitet i Buildbox-spillmotoren. Grensesnittets språk for spillene, som er tilgjengelig i 176 land, ble utarbeidet på engelsk for å nå alle globalt.

Gratis å laste ned morsomme spill fra Google Play Store

Spillet "Rengo Vertical Adventure", utviklet av Ahmed Summakieh, en av studentene ved Near East University, har som mål å la karakteren Rengo klatre til de øverste etasjene uten hindringer. Et annet teaterstykke av Summakieh, “Trenko Panda Adventure”, handler om overlevelseshistorien til en panda som løper fra jegeren i skogen.

I spillet "Bubble Wall Jump" utviklet av Yaren Esendağlı, er det rettet mot Bubble-karakteren å hoppe fra vegg til vegg og flykte fra hindringer som kaktus, flamme og edderkopp og nå høyest poengsum. "Monster Truck Endless Racing", et annet spill utviklet av Yaren Esendağlı, og "Extreme Bike Race" utviklet av Hasan Aktuğralı, er i racing-kategorien. Duoens lastebil- og motorsykkel-simuleringsspill tar sikte på å fullføre banen uten å bli sittende fast i hindringene.

I tillegg til spillene utviklet hver for seg, utviklet "Dark Forest" av foreleseren Fuat Boğaç Evren sammen med Ahmed Summakieh, Emre Ergin, Ergim Gürsel, Hasan Aktuğralı, Hasan Gürsel, Nezihe Alacan, Nihat Burak İşleyen og Yaren Esendağlı og The games named "Crazy Owl" ble også publisert i Google Play Store. Mens Dark Forest handler om flukten til en fange som heter Treezy, og kampen for å komme seg ut av en mørk skog, blir Crazy Owl også gamifisert overlevelseseventyret til en ugle som sliter med å overleve blant de høye bygningene i byen om natten.

Fuat Boğaç Evren: Near East University Institutt for visuell kommunikasjonsdesign fortsetter å trene studentene godt utstyrt i digital spilldesign.

Sagt at Digital Game Design ble inkludert i læreplanen for Visual Communication Design Department for første gang i høstsemesteret 2018-2019 som et obligatorisk kurs, foreleser Fuat Boğaç Evren understreket at Near East University trener studenter som er kompetente i spilldesign og spill utvikling. Evren uttalte at de tar sikte på å bringe studentenes designferdigheter til digitale kanaler mer og å gå inn i det globale spillmarkedet ved å utvikle mobilspill, at Near East University vil fortsette å støtte studentene i tråd med dette formålet.

Du kan laste ned Rengo Vertical Adventure Game, Trenko Panda Adventure, Bubble Wall Jump, Monster Truck Endless Racing, Extreme Bike Race, Dark Forest og Crazy Owl-spill utviklet av studenter i Near East University på Google Play Store.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar