Siste øyeblikk! Datoen for første graving for Kanal Istanbul er bestemt

I siste øyeblikk ble datoen for den første graving for Kanal Istanbul kunngjort.
I siste øyeblikk ble datoen for den første graving for Kanal Istanbul kunngjort.

Datoen da den første pickaxen blir slått for byggingen av "Kanal Istanbul" er bestemt. Datoen for den første graving i Kanal Istanbul-prosjektet, som president Erdoğan påpekte for juni måned, er bestemt.

I følge Esra Nehir i Habertürk blir grunnlaget for Kanal Istanbul lagt 26. juni. I tillegg forventes president Erdoğan å delta på den banebrytende seremonien til den første av de 6 broene.

President Erdoğan uttalte seg på gruppemøtet til partiet hans forrige måned, ”Vi kommer til å by på dette viktige prosjektet, som vil bli avholdt i etapper, veldig snart, og vi legger grunnlaget for sommermånedene. Jeg ønsker at byggingen av Kanal Istanbul, som vi vil starte, om enn med ganske forsinkelse, skal være gunstig for vårt land på forhånd. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar