Hyundai Rotem å bygge 213-kjøretøy til Warszawa

hyundai rotem warsova å produsere 213 kjøretøy
hyundai rotem warsova å produsere 213 kjøretøy

Spesielle nyheter - Hyundai Rotem, som ga det beste budet for Polen Warszawas trikkeselskap som drives av Warszawa kommune, vant anskaffelsen av 231 trikkebiler med lavt gulv. Det sørkoreanske bilprodusentfirmaet vil starte sin 1.85 milliarder Zloty (ca. 430 millioner EURO) forsyninger i løpet av en kort periode på 22 måneder. I henhold til kontrakten må alle kjøretøyene være levert innen oktober 2022.Anbudet på 213 kjøretøy ble lansert i september 2018. Anbudet hadde mottatt tilbud fra fire selskaper. CAF og Siemens kom ikke inn på anbudet på grunn av kort ledetid, og konsortiet Stadler og Solaris ble eliminert på grunn av ledetiden. Pesa hadde bydd godt over gjennomsnittskostnaden.

Trikkeselskapet Warszawa åpnet det samme anbudet i august 2017 og kansellerte anbudet på grunn av det høye budet fra Skoda.

Om Hyundai Rotem

Hyundai Rotem er generelt kjent som en produsent av kjøretøy for konvensjonelle linjer og undergrunnsbaner, men selskapets produksjon av 38 trikkbiler til Izmir spilte en viktig rolle i å vinne dette tilbudet. I tillegg er nye trikkbiler til Antalya trikken allerede levert!

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar